Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο παζάρι


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο παζάρι στις 20 και 21 Δεκεμβρίου. Στο παζάρι θα εκτίθενται και θα πωλούνται σε συμβολικές τιμές κατασκευές των μαθητών του σχολείου.
Σας προσκαλούμε να έρθετε κοντά σε μας και τα παιδιά σας αυτές τις μέρες για να επιβραβεύσουμε μαζί τις δημιουργικές προσπάθειες τους. Η πρόσκληση αυτή δεν απευθύνεται μόνο στους γονείς των παιδιών του σχολείου αλλά και προς όλους όσους μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή. Έτσι λοιπόν, ζητούμε από σας πρώτιστα τη διάδοση της ιδέας αυτής και μετέπειτα την ενεργή συμμετοχή σας με τους παρακάτω τρόπους:
·         Διαθέτουμε από το σπίτι μας ότι αντικείμενο (βιβλίο, παιχνίδι, κατασκευή, στολίδι κ.λπ.) δεν μας χρειάζεται και βρίσκεται σε καλή κατάσταση
·         Αν κάποιος έχει τη διάθεση και τις ικανότητες να φτιάξει χριστουγεννιάτικες μικροκατασκευές (μπότες, στολίδια, συνθέσεις, κεριά, γλυκά)
·         Δεκτή και οποιαδήποτε δική σας πρόταση

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των κατασκευών θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη πάγιων εξόδων του σχολείου, που, όπως όλοι γνωρίζετε, με δυσκολία καλύπτονται αυτή την εποχή.
Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στις 20/12 και ώρα 4-6 το απόγευμα και στις 21/12  μετά τη λήξη της Χριστουγεννιάτικης γιορτής μας (θα κυκλοφορήσει και σχετική αφίσα στα μαγαζιά και στους δρόμους)
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου